Regressie, Reïncarnatie en Muziektherapie  


LET'S SING
In deze sessies staat het gebruik van je stem centraal. Onder begeleiding van de piano zing je door jou gekozen nummers. Ook is het mogelijk zelf teksten te maken op de bestaande melodie en deze op te nemen. Natuurlijk is het fijn om lekker te zingen maar deze vorm is speciaal geschikt voor mensen die het moeilijk vinden om zichzelf te laten horen, om in the spotlight te staan. We gaan dat in deze sessies samen oefenen. 

BEAT IT
In deze sessies gebruiken we allerlei ritmische instrumenten: djembe, klankschalen, handtrom, oceandrum en nog veel meer. Experimenteren met klank, gevoelens omzetten in geluid, luisteren en reageren op elkaar, grenzen aangeven... Het kan allemaal met deze instrumenten. 
Binnenkort zal ik me scholen in de RGM welke zeer geschikt is voor mensen die aan het herstellen zijn van een CVA. Hierover later meer.

ZING JE FIT!

Speciaal voor mensen met luchtwegproblemen die graag willen zingen maar door hun ziekte niet meer bij een koor kunnen is deze zanggroep zeer geschikt. Ademhalen, klank maken en plezier hebben kan heel goed samen gaan. Het is bewezen dat door te zingen de ademhalingsspieren beter getraind worden en sterker worden. Ook als je ziekte onomkeerbaar is en je heel graag lekker wil zingen, ook als je stem klinkt als een kraai: je bent welkom. Want in deze groep gaat het om samen zingen terwijl we eigenlijk dachten het niet meer te kunnen... En optreden? Nee dat doen we niet. Het moet wel leuk blijven he.